Jump to content

Malware version 3.1.2.1733 Web protection will not turn on


Recommended Posts

As instructed in this article

I have followed all the instructions including removing completely Version 1.0.xx and installing the latest 3.1.2.1733. Web protection will not turn on. It turned itself off about two hours ago.

When I try to turn it on in settings the status changes to starting, then switches off again.

 

Link to post
Share on other sites

2 hours ago, SineNomine said:

As instructed in this article

I have followed all the instructions including removing completely Version 1.0.xx and installing the latest 3.1.2.1733. Web protection will not turn on. It turned itself off about two hours ago.

When I try to turn it on in settings the status changes to starting, then switches off again.

 

 

We are aware of the issue & working to resolve it as soon as possible.Please see:

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.