Jump to content

Real-Time Protection


Recommended Posts

13 minutes ago, ceballard said:

Scan results are attached.

Sorry to hear you are having issues. Can you please try this and let me know if it solves your problem?:

  1. Right click the Malwarebytes icon in the notification area/system tray and select Quit Malwarebytes
  2. Launch Command Prompt as Administrator
  3. Type the following: sc delete mbamwebprotection
  4. Reboot the computer
  5. Right click the Malwarebytes icon in the notification area/system tray and select Web Protection to re-enable it
Link to post
Share on other sites

7 hours ago, ceballard said:

That seems to have fixed things.  Thanks.

Thanks for the update and your continued support of Malwarebytes. If you have any more issues don’t hesitate to post.:)

 

Anyone else reading this topic and need assistance not all fixes will work for all users. , Please START your OWN NEW Topic. HERE

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.