Jump to content

Malwarebytes Won't Run (error message following Windows Update, mbam app)


Recommended Posts

My Malwarebytes was working fine, but the program won't run or open following Windows Updates. I'm not certain if it's Malware from a message I received or from the updates. When I did troubleshooting, it came back saying there was an mbam incompatibility issue. Please help--thanks!!

Link to post
Share on other sites

1 hour ago, Editor50 said:

My Malwarebytes was working fine, but the program won't run or open following Windows Updates. I'm not certain if it's Malware from a message I received or from the updates. When I did troubleshooting, it came back saying there was an mbam incompatibility issue. Please help--thanks!!

When I tried to set up and log into my Malwarebytes account, it talked about one former product I had (anti-exploit) as being expired, but I was told by someone that since I did the upgrade to premium, it contained all the products I originally had. Now it is giving the same issues, even redownloaded, on all of the computers I have Malwarebytes on, sometimes working, sometimes not. My subscription isn't due to expire for a number of months, so I don't understand what's wrong with this. Would appreciated any assistance. Our issue sounds similar, Carverdank--hope yours is resolved too!

Link to post
Share on other sites

1 hour ago, Editor50 said:

My Malwarebytes was working fine, but the program won't run or open following Windows Updates. I'm not certain if it's Malware from a message I received or from the updates. When I did troubleshooting, it came back saying there was an mbam incompatibility issue. Please help--thanks!!

When I tried to set up and log into my Malwarebytes account, it talked about one former product I had (anti-exploit) as being expired, but I was told by someone that since I did the upgrade to premium, it contained all the products I originally had. Now it is giving the same issues, even redownloaded, on all of the computers I have Malwarebytes on, sometimes working, sometimes not. My subscription isn't due to expire for a number of months, so I don't understand what's wrong with this. Would appreciated any assistance. Our issue sounds similar, Carverdank--hope yours is resolved too!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.