Jump to content

wildman424

Malware Hunters
  • Content Count

    1,688
  • Joined

Community Reputation

0 Neutral

About wildman424

  • Rank
    Forum Deity
  • Birthday 04/24/1983

Profile Information

  • Location
    USA

Recent Profile Visitors

22,909 profile views
  1. @LiquidTension I still can't get your support tool to finish and produce mbst-grab-results.zip for you.I don't know what else to try to get your support tool to do its thing. Windows built in zip tool works fine. I use 7zip it works fine. Where is it trying to create this file? Could I possibly have some folder/file permissions out of wack somewhere?
  2. I have no ideal what was going on when the crash occurred. I may have been away from the computer when it happened. I didn't find the crash dump until I was about to delete all temp files with Ccleaner, it was in the results list or I would have missed it. I did have a strange system crash last night that was difficult to recover from. No ideal what caused that, There isn't any crash dumps. I'm still looking through EventViewer. I haven't been able to get the support tool to zip the logs, It runs up to that point and then fails. I will try again to get those logs into you.
  3. Thanks Ron, file attached. I'm sending you the password hope its helpful to you guys best regards, mbam.exe.10136.7z
  4. I was getting ready to delete all my temp files, I found a mbam.exe crash dump. Created this morning 4/14/2020 7:56am I'm going to upload for you. Question is should I password protect it and pm you the password, or just attach the 7zip archive as is? filename: mbam.exe.10136.dmp
  5. Good news, I don't think it was Malwarebytes causing the issues I had this morning. I found some incorrect settings that I believe may have caused it. I will keep an eye on it over the next couple days and report back if it occurs again. I did notice that once I was online, it stayed online until I disabled the adapter using "function key + F2". Then i had to fight with it to get online again. But I haven't been able to get it to happen again. I still can not get the support tool to zip the logs. FRST runs fine though.
  6. I got stuck in a shutdown and restart loop there for a while, not sure what caused that! It didn't crash the system or anything, just randomly logged me out, shutdown and restarted. It did it 2 or 3 times when I was doing a reinstall. I'm trying again to get those logs for you right now. I haven't been able to reproduce the issue again, and i have uninstalled and reinstalled and updated 3 or 4 times. Give it a min, see if I can get those logs and I'll shutdown and restart again, now that I have v4.1.0.56 component version 1.0.867 installed again. This component version 1.0.875 is t
  7. No, I'm only using Malwarebytes, and Malwarebytes Firewall Control
  8. I spent about an hour this morning trying to connect to the internet. It didn't occur to me that Malwarebyes could be the problem. Is there a known issue with MBAM causing DNS errors and loss of internet connectivity? Malwarebytes Version: 4.1.0.56 Component Version: 1.0.875 Update Package: 1.0.22398 Will try a few different things and see if what I experienced is related to the issue being discussed here. In the mean time I wasn't able to get the support tool to provide the logs
  9. Thanks @AdvancedSetup, I'll shoot him a private message when I get the chance.
  10. I used to use HP-Host research purposes. Now that it is no longer available, are there any newer alternate resources that you would recommend?
  11. My issue was with my firewall. I had to uninstall and do a clean reinstall of Malwarebytes because I had forgotten my password for the access policies I had set. Somewhere during the process of reinstalling the settings in my firewall had gotten screwed up. So right after the reinstall of MBAM it wouldn't update. That's what I was troubleshooting. The issue you're experiencing might be different or have a different cause. You mentioned that you have contacted support, so you might want to wait until they get back in contact with you, or start a new topic here: https://forums.malwarebytes.
  12. from Microsoft TechNet https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/tcpview Comcast is my service provider. I think my issues are resolved. Just waiting for an update to come through to be sure. Pretty sure it was the firewall.
  13. Its online and responding. What does a tcpview log reveal? I get the following: mbam.exe 1060 TCP wildthang1.hsd1.wv.comcast.net 1705 ec2-23-21-118-177.compute-1.amazonaws.com https CLOSE_WAIT mbam.exe 1060 TCP wildthang1.hsd1.wv.comcast.net 2629 vip098.ssl.hwcdn.net https ESTABLISHED You may want to start your own topic so someone from the Malwarebytes Team can help you. If you append to my topic your post might accidentally get overlooked.
  14. Thank you daledoc1 Remember how they used to have a webpage that you could visit that would give you the number of the current database version? Is that still online? And do you know if the old trouble shooting tool traceroute_malwarebytes_cdn.exe still works?
  15. What is the current database version? I have v2016.08.30.10 which is today August 30th 2016 update 10 Is this current? I am in the process of troubleshooting a firewall issue that I believe may be interfering with my updates.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.