Jump to content

Runtime Error '0' and '440'


Recommended Posts

Hello, yesterday my computer was infected by antispyware soft. I downloaded malwarebytes.org, installed it, but now when I try to run it I receive Runtime error '0'. When i click "ok" Runtime error '440':automation error then pops up. Any way to get it to work? I need this virus off of my computer...

Thanks!

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Hello.

Please disable your antivirus during the installation of the files below.

Please download Visual Basic Runtimes from the link below and install them:

http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en

Reboot the system after it's installed.

This should eliminate the problem.

If not, Uninstall our software and reboot the system.

Then reinstall Malwarebytes Anti-Malware via the link below (downloads do not differ, registration with your ID & key activate the Pro features):

http://fileforum.betanews.com/download/Mal...re/1186760019/1

Note: Ignore all 'Recommended' or 'Sponsored' software which is prominently displayed, they are ads and we do not have any association with them.

Save the file to your desktop then double-click it to begin installation.

See how the software runs.

Link to post
Share on other sites

Hello.

Please disable your antivirus during the installation of the files below.

Please download Visual Basic Runtimes from the link below and install them:

http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en

Reboot the system after it's installed.

This should eliminate the problem.

If not, Uninstall our software and reboot the system.

Then reinstall Malwarebytes Anti-Malware via the link below (downloads do not differ, registration with your ID & key activate the Pro features):

http://fileforum.betanews.com/download/Mal...re/1186760019/1

Note: Ignore all 'Recommended' or 'Sponsored' software which is prominently displayed, they are ads and we do not have any association with them.

Save the file to your desktop then double-click it to begin installation.

See how the software runs.

Thanks for the speedy reply, but neither of these suggestions fixed the problem. I'm using XP in safe mode by the way, if that makes a difference.

Thanks!

Link to post
Share on other sites

  • Staff
Thanks for the speedy reply, but neither of these suggestions fixed the problem. I'm using XP in safe mode by the way, if that makes a difference.

Thanks!

Why are you scanning in safe mode? No need to do that, is the system infected?

Link to post
Share on other sites

Hi Slip Gun -

Please read Issue #15 Here that is in the FAQ area - TeMerc has quoted from it to assist you -

This is the full explanation of the solution - Just scroll down to the issue #15 -

If you think you are still infected by Antispyware Soft please follow the directions listed below in blue -

We don't work on Malware removal or diagnostics in the general forums.

Please print out, read and follow the directions here, skipping any steps you are unable to complete. Then post a NEW topic here.

One of the expert helpers there will give you one-on-one assistance when one becomes available.

After posting your new post make sure under options that you select Track this topic and choose one of the Email options so that you're alerted when someone has replied to your post.

Alternatively, as a paying customer, you can contact the help desk at support@malwarebytes.org

Thank You - :)

EDIT - Please use the ADD REPLY Tab at the bottom of the page when responding - Thanks -

Link to post
Share on other sites

  • 4 months later...

Just a note, i had the same error and simply downloaded and installed the newest version from the website (right over the old version).

I received the error 1 more time during the install, but then it hasn't happened again since (and am able to run the software just fine).

Hi Slip Gun -

Please read Issue #15 Here that is in the FAQ area - TeMerc has quoted from it to assist you -

This is the full explanation of the solution - Just scroll down to the issue #15 -

If you think you are still infected by Antispyware Soft please follow the directions listed below in blue -

We don't work on Malware removal or diagnostics in the general forums.

Please print out, read and follow the directions here, skipping any steps you are unable to complete. Then post a NEW topic here.

One of the expert helpers there will give you one-on-one assistance when one becomes available.

After posting your new post make sure under options that you select Track this topic and choose one of the Email options so that you're alerted when someone has replied to your post.

Alternatively, as a paying customer, you can contact the help desk at support@malwarebytes.org

Thank You - :)

EDIT - Please use the ADD REPLY Tab at the bottom of the page when responding - Thanks -

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.