Jump to content

MB does not run at boot up, as scheduled - tried many times (see video)


Recommended Posts

Hello everyone,

 

 

I can't get MB (2.0.2.1012 Pro) to run after boot up - as scheduled - as with the older version. I have a 2 minute video that shows every detail. I hope someone knows what is going on. One issue though right off the bat: I find the scheduling menus confusing... is it just me? (see video)

 

 

TIA

 

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=AVw4_mGEPi0

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

Hello and :welcome:

  1. Please uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest version. MBAM Clean Removal Process 2x
  2. If that does not correct the issue then please read the following and post back the requested logs. - Diagnostic Logs
  3. NOTE: There is an FAQ section with valuable information located here: - Common Questions, Issues, and their Solutions


Thank You
 

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

The logs indicate that the computer has at least some minor infection. Not sure if that is the cause or not but I would suggest following the advice from the topic here Available Assistance for Possibly Infected Computers and having one of the Experts assist you with looking into your issue.

Thanks

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.