Jump to content

bmille3

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About bmille3

  • Rank
    New Member
  1. So, I've tried to run MBAR several times and the PC keeps locking up. I'm fairly certain I have some sort of infection on my computer, but I'm not certain how to get rid of it. Should I try to roll back to a previous backup? Or is there some other software that might work to remove it?
  2. Sorry, this has been a really busy week. I will run this later today and get back to you. Thank you so much for reaching out to me.
  3. Hi Ron, I followed your instructions to the letter and the system hung again during install. I had actually tried this previously twice and each time made sure that Norton was disabled, but also did it again per your recommendation. I should mention I am running Windows 7 Ultimate x64 on this machine. I don’t know if that makes a difference. I’ve never had a problem running MBAM with Norton and I’ve been using the same setup for almost 10 years now. i also have the exact same setup (Malwarebytes/Norton) on my Windows 10 Pro workstation, but had no issues with the recent Malwarebytes upgrade. i really should just install Windows 10 Pro on this machine as well, but I keep putting it off. So much legacy software that isn’t going to run etc. Do you have any other suggestions? Thank you very much for your time and assistance with this issue. Best Regards, Ben
  4. Dear Malwarebytes, I received the option to update Malwarebytes to the latest version yesterday. I chose the option to install the latest version and it just hung at the end of the install. I haven't had problems installing any other programs except this one. I tried the repair install 3 times and it gets to the point where it reinstalls Malwarebytes then just hangs. If I try to run Malwarebytes it just hangs and the whole system freezes requiring a hard reboot. I also tried the clean uninstall option and experienced the same hang and freezing etc. Since then I ran Memtest 86 v4.3.7 (legacy BIOS), ran a check disk of the C drive, and ran "sfc /scannow" as the administrator. All of the results have come back fine. I'm not sure hat is causing the problem. I ran the Malwarebytes reporting tool and have uploaded the zip file. Any help or instruction would be much appreciated. Best Regards, Ben mbst-grab-results.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.