Jump to content

Can't remove this stupid infection


2naboy
 Share

Recommended Posts

I did a quick scan of my computer after I noticed that it has been acting odd while trying to connect to the web. MBAM shows that it has one infection, hijack.system.hidden. I deleted it and restarted then ran a full scan of my two hard drives. It came back again with the same result. I deleted again and restarted and this process went on two more times and I decided to update MBAM. After the update, I restarted and ran a quick scan and now it shows 6 infections including 5 spyware.onlinegames.

I am running:

Windows 5.1.2600 Service Pack 3

Internet Explorer 8.0.6001.18702

I will have to restart now to see if this current attempt with the updated MBAM worked. Any help, meanwhile, would help.

Thanks,

Charles.

Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Staff

Due to the lack of feedback this topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.