Jump to content

Protection turning off


Recommended Posts

So I've noticed recently malwarebytes pro turns malware and malicious website protection off and it says "Your system is not fully protected", i click fix now and nothing happens, malwarebytes is set to automatically have on malware protection etc on startup but they keep turning off? I still have 112 days left of my premium membership so it isn't that.

Link to post
Share on other sites

Hello oPiruz and :welcome:

Let's begin here:

  1. Please try the following and reply if this corrects your issue: MBAM Clean Removal Process 2.x.
  2. If that does not correct the issue, then please read the following and individually attach the 3 requested logs in a reply to this thread: Diagnostic Logs.
  3. The 3 files, from Step 2, to be individually attached from your desktop are: CheckResults.txt, FRST.txt and Addition.txt. Please do not Copy and Paste them into a reply.

Please update the status of your issue in a reply to this thread.

Thank You.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.