Jump to content

Unable to remove virus


Recommended Posts

Every time I start or restart my computer, malwarebytes will detect a virus as riskware tool. The name of the file is KMSEMULATOR.exe. Then immediately I used to click on quarantine. However, every time I start my system, again Malwarebytes will detect. So it seems malware bytes is unable to delete that completely.

Even I try to delete the file AutoKMS, through which this KMSEMULATOR exist on my system, but failed to do. Can anyone suggest how to remove the file? I am not so much expert technically. I am very much worry :unsure:.

Even I run full scan, but malwarebytes report clean. Only if I start my computer, it will detect. PLEASE HELP me.

Link to post
Share on other sites

Hello, and welcome to Malwarebytes.org

We don't work on Malware removal in the general forums.

Please print out, read and follow the directions here, skipping any steps you are unable to complete. Then post a NEW topic here.

One of the expert helpers there will give you one-on-one assistance when one becomes available.

After posting your new post make sure under options that you select Track this topic and choose one of the Email options so that you're alerted when someone has replied to your post.

Alternatively, as a paying customer, you can contact the help desk at support@malwarebytes.org

Link to post
Share on other sites

Hello, and welcome to Malwarebytes.org

We don't work on Malware removal in the general forums.

Please print out, read and follow the directions here, skipping any steps you are unable to complete. Then post a NEW topic here.

One of the expert helpers there will give you one-on-one assistance when one becomes available.

After posting your new post make sure under options that you select Track this topic and choose one of the Email options so that you're alerted when someone has replied to your post.

Alternatively, as a paying customer, you can contact the help desk at support@malwarebytes.org

Hi, thank you so much. I have tried with the instructions that given on that link, but the same result. So I contacted directly by email to support@malwarebytes.org. Hope they can help me.

Link to post
Share on other sites

Hello, and welcome to Malwarebytes.org

We don't work on Malware removal in the general forums.

Please print out, read and follow the directions here, skipping any steps you are unable to complete. Then post a NEW topic here.

One of the expert helpers there will give you one-on-one assistance when one becomes available.

After posting your new post make sure under options that you select Track this topic and choose one of the Email options so that you're alerted when someone has replied to your post.

Alternatively, as a paying customer, you can contact the help desk at support@malwarebytes.org

Did you post a new topic in the correct forum? Please re-read the instructions above. Thanks

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.