Jump to content

Dark_Arts_DA

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

About Dark_Arts_DA

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/28/1989

Contact Methods

  • MSN
    dark_arts@lvie.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Victoria, BC/Fort McMurray, AB
  • Interests
    Play Guitar<br />Play Bass<br />Make Electronic Music<br />Record/Compose Music<br />Internet surfing<br />Drawing (Traditional and Photoshop)
  1. Yes, sir. Just ran it again to be sure. It's definitely working now.
  2. Well. It randomly started working again... Here's the link for the dump though. I made it just in case. https://wetransfer.com/downloads/7699ff59e94a03efd5f1bfaa1ff6a49920181029232932/e4cba1a847e5ed58ba3e55192914526f20181029232932/e146cf Have a look and see if you can tell me what went wrong. The dump was created after a system shutdown by the way. Thanks.
  3. @dcollins Unable to visit the link. This is the message I get: "Secure Connection Failed The connection to the server was reset while the page was loading. The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem." Also, tried right clicking and choosing the "save link as" option. I get this: "The download cannot be saved because an unknown error occurred. Please try again."
  4. Well, this is odd. My Malwarebytes is not working. Tried 3 restarts. Tried uninstall/reinstall. Tried the repair utility as well. Upon restart, it shows up in the tray beside the clock. Double clicking it does not open it. In task manager, it does show up as working, and the more I double-click the system tray icon, the more instances pop up in Task Manager, and they hog the CPU processes. Then, I end the tasks right down to the instance running in the tray, and go to Start>Malwarebytes, and restart it. It doesn't even show up in the tray anymore, but task manager still shows that an instance of Malware Bytes has started. I know there aren't any malware problems on this machine as I don't visit bogus or untrusted websites, and even the last scan for Malware activity at 2:40 last night showed up as no infections. I've uploaded the logs after reading some other threads. Hopefully, these are okay. One's a CheckResults TXT from Check Mbam or something, and the other is the "Grab Logs" zipfile from the repair utility. P.S. Idk if it's a helpful bit of info, but I run a premium license. Thanks. <3. CheckResults.txt mbst-grab-results.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.