Jump to content

Internet Explorer Not Working


Recommended Posts

After I purchased, installed and ran Malwarebytes Anti-Malware Pro to remove the Security Protection malware, I can no longer access the Internet. I receive a message when I run the Diagnostic in Windows "The remote device or resource will not accept the connection" Detected.

If I restore the computer to an earlier System Restore point, the IE works, but the malware reappears.

How can I get IE working again? Would another browser be a work around, but how can I load one if IE isn't working?

Thanks

Link to post
Share on other sites

Hello, and welcome to Malwarebytes.org

We don't work on Malware removal in the general forums.

Please print out, read and follow the directions here, skipping any steps you are unable to complete. Then post a NEW topic here.

One of the expert helpers there will give you one-on-one assistance when one becomes available.

After posting your new post make sure under options that you select Track this topic and choose one of the Email options so that you're alerted when someone has replied to your post.

Alternatively, as a paying customer, you can contact the help desk at support@malwarebytes.org

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.