Jump to content

MBAM won't install


Recommended Posts

I have an XP Pro sp3 box infested with (at least) Spyware Guard 2008. I read that MBAM would remove this, so I downloaded mbam-setup from download.com. It will not install. Task Manager shows mbam-setup with 0 CPU usage and 2,016K allocated. I've tried running this in Safe Mode. I've also tried downloading from MajorGeeks, and even tried an earlier version (1.21.0) all with the same result. What now? :)

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Greetings and welcome to the forum. Please follow AdvancedSetup's instructions here: http://www.malwarebytes.org/forums/index.p...amp;#entry35969

Then please follow the instructions here:

http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showtopic=2936

and post your logs in a new topic here:

http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showforum=7

Please be sure not to install any software or use any removal/scanning tools exept those that you are

instructed to by the expert who will be assisting you as doing so can make their job much more difficult.

I hope I was helpful. Good luck and safe surfing.

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.