Jump to content

mbam won't start


Recommended Posts

Yesterday Malewarebytes updated the program to a new version. I did the restart. I shut the computer down last night and today upon start up. was an error saying that mbam service couldn't start. I went to program files clicked on Malware Bytes and now I get this error See attached screen shot

mb screen.bmp

Link to post
Share on other sites

disabled avg 9.0 service error still occured. then I added exclusions and noticed the mb icon was on the the taskbar I clicked it and said update and it did. So I re-enabled avg and rebooted now it loads and works fine. I am happy but a new version shouldn't create problems. The average computer user doesn't want to or know how to fix these nuisance problems

Link to post
Share on other sites

Hello kasmir:

I'm very happy that your MBAM PRO is working OK for you now.

Only an incredibly small percentage of users have experienced any problems. Even those are rather obscure.

If we can be of further help please let us know. :)

Link to post
Share on other sites

There have been known issues with AVG and Malwarebytes, it could have been an update to AVG that caused your issues as well. I always enter exceptions in any antivirus program for Malwarebytes regardless if the work good together or not, its a just in case kind of thing....

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.