Jump to content
Tiegrsi

NooB here..problems with VirusBurst / VirusBurster

Recommended Posts

When I turned on my computer I got a pop-up from NortonAntivirus saying it had DETECTED (not fixed, removed, or anything else) and virus. I also have some crappy little flashing icon that changes from a blue circle with a yellow X in it to a yellow question mark. I did a full system scan with Norton and it came up clean. Then I used Ad-Adware SE and that didn't have anything related to this case (I don't think). Then I used About Buster and it said I had some CWV, CWP (?) thing and it would remove it...but everytime I re-try the AB it says the same thing, it never gets rid of it! I un-installed VirusBurster from my programs and did a search for all files on my C drive containing "Virusburst" and deleted each of those, then re-booted and did it all over again! Grrr.

Help, PLEASE?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello :D

Please follow all the steps here first.

If you are still experiencing symptoms after completing the steps, please post a HijackThis log here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.