Jump to content

IE, TCP/IP issues after Antivirus 2009 removal


Recommended Posts

After using malwarebyes to remove "Antivirus 2009"; Internet Explorer locks up and whenever I try to review any TCP/IP information from the command prompt it also freezes up, but only when a network connection is detected. If I leave the RJ45 disconnected I can ping the loopback with no problems, connect the RJ45 and it goes back to the same freeze issue...

Any Suggestions?

Link to post
Share on other sites

You may have some remments of an infection on your computer.

Please read and follow the instructions provided here: Pre- HJT Post Instructions

When ready please post your logs here: Malware Removal - HijackThis Logs

An expert will give you further instructions to assist you with the cleaning of your system.

Note:

Do Not run any other tools or scans during the cleanup process, Do Not install any other software unless requested to do so.

Once you had the all clean say, give this a try.

I have use XP TCP/IP Repair 1.0 when WinsockFix had fail to fix my IE problems: http://www.majorgeeks.com/download4521.html

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.