Jump to content

New version not working


Recommended Posts

Hello lighthorse,

Could you please delete your rules.ref file. It should be located within the directory: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Malwarebytes\Malwarebytes' Anti-Malware

  • You may need to enable hidden folder view, When you open my computer click Tools->Folder Options. Under the View Tab where it says: Hidden files and folders: Click the radio button to 'Show hidden files and folders'. Click 'Apply' then 'OK'.

once you get to the directory please delete the file.

Restart MBAM. Let me know if that works out for you.

Thank you!

Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

This is the last log I can find, but I am sure i have done a full check since then......

Database version: 4996

Windows 6.0.6002 Service Pack 2

Internet Explorer 8.0.6001.18975

30/10/2010 18:47:28

mbam-log-2010-10-30 (18-47-28).txt

Scan type: Quick scan

Objects scanned: 144088

Time elapsed: 9 minute(s), 44 second(s)

Memory Processes Infected: 0

Memory Modules Infected: 0

Registry Keys Infected: 0

Registry Values Infected: 0

Registry Data Items Infected: 0

Folders Infected: 0

Files Infected: 0

Link to post
Share on other sites

We shall see if a clean install will fix this issue.

To perform a clean re-install. Please do the following:

  • Download and run mbam-clean.exe from here
  • It will ask to restart your computer, please allow it to do so very important
  • After the computer restarts, temporarily disable your Anti-Virus and install the latest version of Malwarebytes' Anti-Malware from here
    • Note: You will need to reactivate the program using the license you were sent via email if using the Pro version
    • Launch the program and set the Protection and Registration. Then go to the UPDATE tab if not done during installation and check for updates.
      Restart the computer again and verify that MBAM is in the task tray if using the Pro version. Now setup any file exclusions as may be required in your Anti-Virus/Internet-Security/Firewall applications and restart your Anti-Virus/Internet-Security applications. You may use the guides posted in the FAQ's here or ask and we'll explain how to do it.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.