Jump to content

Mwb Fails to update


Recommended Posts

Malwarebytes 1.50.1.1100

Windows Vista Home Premium

Logged on as USER level account

Mwb Downloads update gets to ~ 95% and starts downloading again. It goes through this five times and then posts an error that the update failed, I don't exactly remember but I believe it was a UAC/ permissions problem, Mwb couldn't create a file?

With this user level account there is no option to run as Admin.

This system is not in my possession so I am going from memory.

I did search through the forum but could not find anyone addressing this error.

Thanks

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

Well without having the system in your possession and having real accurate information it makes quite difficult to assist you.

Please either have the user with the issue contact us or when you do have the computer and can actually work on it then let us know and we'll be happy to assist you.

Thank you

Link to post
Share on other sites

Well without having the system in your possession and having real accurate information it makes quite difficult to assist you.

Please either have the user with the issue contact us or when you do have the computer and can actually work on it then let us know and we'll be happy to assist you.

Thank you

Thank you for your quick response.

As I stated I searched the forum thoroughly, attempting to find a solution before posting.

I did not consider the error to be Mwb, but a Vista Operating System Permissions / Security level error. That is why I did not copy the log or write down the specific error.

I thought this was a general question and appropriate for the forum. I would have expected that I would have received general replies of what it could be.

The system is in service, I do not have the ability to keep the system here waiting for someone to give me information.

I am a reseller and my options are post in the forum or email Mwb. Since you are unable to answer the question I will email support and including this thread as well.

Your Deity-ness honors me with his response of non-help because I did not have the forethought to consider all of the specific information that would be relevant to a general question? Did you want me to post to the forum from my client's place? Then would I wait for a response with questions and spend hours resolving an issue? Or should I keep the system here for days until I resolve it? Who would pay for that? You stated "have the user post in the forum" to fix this problem, that is my job.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.