Jump to content

Problem Malwarebytes' Anti-Malware in identifying what is needed.


Guest name cool

Recommended Posts

Guest name cool

I use version free 1.50 and works well. but when i check out if there is updates. the Malwarebytes'Anti-Malware, update to the latest databases. and then encountered a new version and the Malwarebytes' Anti-Malware to download and upgrade itself. After the completion of Supposed be here a reboot of the system to process after you upgrade the Malwarebytes' Anti-Malware. and after upgrading the latest version was surprised so he asks me update the databases again? This is something strange.

But in previous versions required a reboot the system after the upgrade process.

But after the update / upgrade. there was no reboot. And I wonder why?

.......................................

M' Anti-M Free use. XP SP 3

:::::::::::::::::::::::::::::::

Link to post
Share on other sites

I think it is normal -- the installer for 1.50.1.1100 that you download from the mirror sites doesn't have today's current databases.

So, yes, after updating to the new version and rebooting, run a "check for updates" to get the current versions (currently 5392, as of the moment).

I've seen several posts from the experts/mods to this effect over the past week, so I am sure this is OK.

And it worked fine on both my systems.

Regards,

daledoc1

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.