Jump to content

Website Blocker going into overdrive on Twitter web page


Recommended Posts

Hi

Over the last 3-4 weeks malwarebytes website blocker is triggered with numerous blocks whenever I visit my twitter page with blocks to IP addresses 121.10.110.229 & 121.10.110.230. The IP addresses seem to registered within China, I can't see any valid reason for them.

I am trying to get to the root cause of this, but can't see anything obvious in the source for my twitter page. I have run both a flash scan and a full scan and Malwarebytes doesn't find anything. I am using the paid for version (1.46) with database version 5175.

I am also running Eset Smart Security AV, and Comodo Firewall, neither of which report anything in terms of links to these addresses, even if turn the Malwarebytes off as a test.

What else can I do to try to get to the bottom of what is going on?

Thanks

Stuart

Link to post
Share on other sites

Please provide following details, so that someone may be able to assist you:

  • 1. OS version including 32/64-bit
    2. Installed Security Product(s) including Firewall
    3. MBAM version (current 1.46) (Free or Pro)
    4. Definition version (current 5176)
    5. Do you use a router to connect to Internet
    6. How much Ram is installed

Link to post
Share on other sites

Please provide following details, so that someone may be able to assist you:

  • 1. OS version including 32/64-bit
    2. Installed Security Product(s) including Firewall
    3. MBAM version (current 1.46) (Free or Pro)
    4. Definition version (current 5176)
    5. Do you use a router to connect to Internet
    6. How much Ram is installed

Hi

OS = Window 7 Ultimate 32 Bit

Additional Security Products = ESET Smart Security 4 / Comodo Firewall V5.016

MBAM = Pro 1.46

Definitions = 5175

Connected via wired link to Netgear DGN1000 Router

Installed RAM = 4Gb / 3.24 Usable

Thanks

Stuart

Link to post
Share on other sites

Please provide following details, so that someone may be able to assist you:

  • 1. OS version including 32/64-bit
    2. Installed Security Product(s) including Firewall
    3. MBAM version (current 1.46) (Free or Pro)
    4. Definition version (current 5176)
    5. Do you use a router to connect to Internet
    6. How much Ram is installed

Hi, I have the same problem...please help it's driving me nuts!

OS = Window 7 Home Premium 32 Bit

Additional Security Products = AVG 2011 / Comodo Firewall V5.016

MBAM = Pro 1.46

Definitions = 5213

Connected via 3 MIFI dongle

Installed RAM = 3Gb

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.