Jump to content

avg 2011


Recommended Posts

I went from avg 9 to avg 2011 today. After installing avg 2011, pc went dead. I have to manually power-off the system and re-boot in safe mode. Un-install avg 2011.

I can not go back to AVG 9. Does not seem to find it any more on the net.

There must be a conflict of some kind between avg 2011 and malwarebytes. Forgot how to exclude an anti-virus program from malwarebytes. Please advise.

Then I installed Microsoft Security Essentials (in place of avg 2011). Same problem. System freeze.

Any thing I can do? Any suggestions?

Appreciated.

Planoguy

Link to post
Share on other sites

You are quite Welcome.....

Man I feel your pain, I just got done working on my friends pc, she updated to AVG2011 too and her computer got hosed. I had to do a system restore, uninstall AVG, create a new user profile cause hers got messed up, I then had to reinstall mbam, and I installed Microsoft Security Essentials....

but I got it working, your luck you had an easy fix.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.