Jump to content

Expanding Variables Error


Recommended Posts

I've been trying to install the free client and no matter what I do I keep getting an error message saying "Expanding variables (0,9)" followed by "load data base (3,0)" then the expanding variables message again before it says "missing file 3,0,mbamswisarmy.sys"

In total that is 4 message boxes that appear around and during the installations updating phase, and afterwards I can't launch malwarebytes at all. I've tried reinstalling and restarting several times but still nothing works.

I looked around the forums a bit and found this thread:

http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=64263

I tried the steps in there but still no luck, I can't launch the program and the error messages remain.

Im running windows xp

microsoft security essentials

Im in safemode currently due to thinkpoint malware being on my system (occured last night) and I was wondering if anyone knew what might be wrong with the installation on malwarebytes, or if my running from safemode is whats causing it. Im in the administrators account in safe mode, if that helps.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.