Jump to content

Malwarebytes installs but won't open


Recommended Posts

I'm running Windows XP SP3 and I'm infected with Antivirus 2008, PCCleaner, have the "VIRUS ALERT!" in the taskbar, among other things I probably have. Malware installed including mbam.dll, mbamext.dll, and vbalsgrid6.ocx but it won't open. I click on it, get the hourglass icon for a few seconds then nothing. I've tried renaming the .exe but the same thing happens.

Please help. Thanks!

Link to post
Share on other sites

Hi,

Welcome.

Was the machine running in safe mode or normal? I would try it in safe mode first then graduated to nornal mode after the reboot.

Heavus

Hi,

I've tried installing and opening in both safe and normal modes. It installs in each, but doesn't open.

Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...

sorry to bump an old thread.

I have this problem. I have a bunch of virus's mcafee is picking up, but I don't believe Mcafee blocks this program anymore since it runs on the computer I am posting from.

I tried the "c:blahblah.exe" /developer . same problem won't load. Tried it i safe mode/regular.

I am pretty sure I have the Vundo or antivrius2009. Any help would be greatly appreciated.

M

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.