Jump to content

Applications launch extremely slow after installing Malwarebytes


Recommended Posts

First of all, I think Malwarebytes is about the best I've used and has definitely saved hours of work as it has found things that were totally ignored by Symantec AV and Syamntec Endpoint.

That being said, I actually purchased it today, installed it on my PC and enabled the real-time protection. Unfortunately, opening any application after that took as long as a minute and 15 seconds. Prior to enabling the real-time protection my apps never took more than 3 to 5 seconds tops. I ended up uninstalling Malwarebytes ans will install it only to periodically scan should I become suspicious of anything going on my PC.

Again, let me stress, Malwarebytes has saved the day 4 times in the last 3 weeks. I'm a network engineer, but often deal with virus and malware removal in my job.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.