Jump to content

Protection Module and Panda antivirus won't work together


Recommended Posts

I am running Windows 7 ultimate 64 bit, Panda Internet security 2010. I can load Malwarebytes and run manual scans but when I enable the protection module it locks up my machine. Several restarts and no better. Finally I have to take Malwarebytes off and the machine runs perfect. I have done all the firewall permissions allowing Mbam to run and access the things it needs. What might the issue be?

thanks Gary

Link to post
Share on other sites

Greetings Gary :)

Have you also added the necessary exclusions to the AV portion of Panda as well (not just your Firewall)?

http://forums.malwarebytes.org/index.php?a...&pid=167851

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

We don't have a write up for Panda Internet security 2010 so you'll need to investigate their settings deeper but reasonably sure that is the issue. If you fully disable or uninstall Panda you probably do not have any freeze which simply verifies that file and folder exclusions need further review to be setup properly on Panda Internet security 2010

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.