Jump to content

Malwarebytes v1.45 and win7 x64:serious problem on startup!


flaubert
 Share

Recommended Posts

Hello to all. :)

I have installed malwarebytes v1.45 on my windows 7 64 bit.UAC enabled.After the installation of malwarebytes,i have restart my pc.

- loading operating system very slow

-but, even more serious, any application usable and desktop jammed!

Then,I have restarted on safe-mode I have eliminated the program and everything, to the reboot she has returned normal.

Any help for this problem?

Thanks and best regards.

Link to post
Share on other sites

Ok Bro...thanks for your help. :)

I have solved. There is a conflict among malwarebytes(tested new version 1.46 full) and Kaspersky Internet Security 2010.

The only way to eliminate this conflict is that not to train the protection in real time of malwarebytes to the start of windows 7 ultimate x64.

Then I have setting malwarebytes as in the image under:

post-40644-1272571742_thumb.jpg

post-40644-1272571758_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.