Jump to content

I have a virus..


Recommended Posts

I have a user protection virus and from the research i been doing I know this much.

It disabled my anti virus including the malewarebytes I HAD on.

and it wont let me install and run and scan it.

I uninstalled it reinstalled it but i always get the same message.

Can't find mbam.exe

I have googled this virus and they all say use this program but i can't run it.

lil help here?

Link to post
Share on other sites

Hello mike10522 ,Welcome to Malwarebytes.org

As we don't work on Malware removal or diagnostics in the general forums please follow these directions -

Please print out, read and follow the directions here, skipping any steps you are unable to complete. Then post a NEW topic here.

One of the expert helpers there will give you one-on-one assistance when one becomes available.

After posting your new post make sure under options that you select Track this topic and choose one of the Email options so that you're alerted when someone has replied to your post.

Alternatively, as a paying customer, you can contact the help desk at support@malwarebytes.org

Thank You - :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.