Jump to content

AntiVirus soft


Recommended Posts

I am running on Windows XP SP2 , my dell got infected with antivirus soft today. The only gr8 tool we have is malwarebytes so i tried that one . Antivirus soft(AS) won't let Malwarebytes to run well after restarting and changng the connection setting at IE6 i was able to run Malwarebytes but in safe mode it wasn't able to detect anything. Well then i switched back to normal mode and AS was all over again and cudn't do much.

Do you guys have any suggestion on Antivirus soft removal ??? i have already wasted tonn's of time ;)

Any help will be appreciated

Rock

Link to post
Share on other sites

Hello, and welcome to Malwarebytes.org

We don't work on Malware removal in the general forums.

Please print out, read and follow the directions here, skipping any steps you are unable to complete. Then post a NEW topic here.

One of the expert helpers there will give you one-on-one assistance when one becomes available.

After posting your new post make sure under options that you select Track this topic and choose one of the Email options so that you're alerted when someon has replied to your post.

Alternatively, as a paying customer, you can contact the help desk at support@malwarebytes.org

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.