Jump to content

Installed MBAM twice but the folder is empty


Recommended Posts

Hello folks,

I have been having problems the last four days with something that got on my system. I originally posted over at Gladiators but he couldn't find anything. We ran HijackThis and Combo Fix, Sophos Antirootkit. When I run Panda online scanner it shuts down and disappears. I went to use my command line and the window shuts down as soon as it opens. Someone said this could be a conflict with Kaspersky that I have on my system but I'm not sure.

I have never heard of your program before so I thought I would try it except the install folder is empty. I installed this twice, I don't know what happened.

I don't understand this if there is nothing there then why all these starnge things happen.

Thanks for your ear,

Rilla927

Link to post
Share on other sites

No there isn't any processes in taskmanager. There were no errors of any kind. When I clicked the finish button for the install I expected to see a icon on the desktop and I saw nothing it just disappeared, I thought it was a bit strange so I checked the program files folder and it was empty. It's like something ate it as soon as I installed it.

Here is the link I d/l from:

http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Here is a screen shot of Program Files folder:

post-2364-1208882378_thumb.png

post-2364-1208882378_thumb.png

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.