Jump to content

Never used Hijack before, but I'm desperate


dawnz2
 Share

Recommended Posts

Hello! I'd appreciate any help with this, I followed the instructions from AdvancedSetup. Please let me know if I need to add anything, thank you so much!!

We use McAfee Enterprise 8.5.0i and I had to run the FramePkg.exe to finally get McAfee to the latest Dat file, which then popped up with quite a few Trojans and some BHOs. I ran a Full scan, found some more buggers and deleted files. I installed Malware Bytes and it found a few more, but haven't been able to purge the last couple. I've included the logs from the McAfee as well as the others. Again any help is mucho appreciated!! ;)

Attach.zip

Link to post
Share on other sites

Hello! I'd appreciate any help with this, I followed the instructions from AdvancedSetup. Please let me know if I need to add anything, thank you so much!!

We use McAfee Enterprise 8.5.0i and I had to run the FramePkg.exe to finally get McAfee to the latest Dat file, which then popped up with quite a few Trojans and some BHOs. I ran a Full scan, found some more buggers and deleted files. I installed Malware Bytes and it found a few more, but haven't been able to purge the last couple. I've included the logs from the McAfee as well as the others. Again any help is mucho appreciated!! :D

BUMP ;)

Link to post
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.