Jump to content

Program finds hijack files, deletes, but they're back after reboot


Recommended Posts

The subject line sums it up. After I run the program, it finds three malicious files. I have them deleted, then reboot, but when I'm back in a browser, I still get hijacked whenever I click any links from a search page (google, bing, etc.). Am I doing something wrong? I don't know if it's helpful, but I am including a log from my last scan:

Malwarebytes' Anti-Malware 1.43

Database version: 3499

Windows 5.1.2600 Service Pack 3

Internet Explorer 7.0.5730.13

1/11/2010 9:48:43 PM

mbam-log-2010-01-11 (21-48-39).txt

Scan type: Quick Scan

Objects scanned: 145698

Time elapsed: 1 hour(s), 31 minute(s), 55 second(s)

Memory Processes Infected: 0

Memory Modules Infected: 0

Registry Keys Infected: 0

Registry Values Infected: 1

Registry Data Items Infected: 2

Folders Infected: 0

Files Infected: 0

Memory Processes Infected:

(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:

(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:

(No malicious items detected)

Registry Values Infected:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\forceclassiccontrolpanel (Hijack.ControlPanelStyle) -> No action taken.

Registry Data Items Infected:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\NoDispScrSavPage (Hijack.DisplayProperties) -> Bad: (1) Good: (0) -> No action taken.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel\Homepage (Hijack.Homepage) -> Bad: (1) Good: (0) -> No action taken.

Folders Infected:

(No malicious items detected)

Files Infected:

(No malicious items detected)

Thanks,

Jeff

Link to post
Share on other sites

Hello jeffthx, and welcome to Malwarebytes.org

First off, you may try to UPDATE to the latest version of Malwarebytes. You are using Malwarebytes' Anti-Malware 1.43 with Database version: 3499. The latest version at the moment is Malwarebytes' Anti-Malware 1.44 Database version: 3545.

Install that first and run another scan and clean, then if that does not work, then follow the below instructions:

We don't work on Malware removal in the general forums.

Please print out, read and follow the directions here, skipping any steps you are unable to complete. Then post a NEW topic here.

One of the expert helpers there will give you one-on-one assistance when one becomes available.

After posting your new post make sure under options that you select Track this topic and choose one of the Email options so that you're alerted when someon has replied to your post.

Alternatively, as a paying customer, you can contact the help desk at support@malwarebytes.org

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.