Jump to content

Anyone else get this on Windows 11 (home)


yardbird

Recommended Posts

The issue you mention is conditional on some Windows 11 systems. There is more than 1 discussion topic about it on Elevenforum as well as on Microsoft Answers.
Brink at Elevenforum  has a good article about this feature of Windows 11.
https://www.elevenforum.com/t/enable-or-disable-local-security-authority-lsa-protection-in-windows-11.11104/

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

   @Maurice Naggar Hi Maurice ! & thanks for the reply..  I see the screenshots you and, the Windows 11 forum left...  I read before I came here 2 discussion's over at Win 11 Forum. and some of us are still puzzled on what to do?  Leave it on?  Off?  wait for MS to send down a fix.  any comments on this.......    Cheers  

Link to post
Share on other sites

I have the same problem. It says that I don't have the TPM but TPM was required to install Win11. The device manager also says that the TPM is working fine.

A person in the linked discussion asks about itas well. I hope there are answers soon.

Edited by Manaphy0220
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.