Jump to content

Tenemos malwarebytes e igual se nos infectó el servidor


Osel
 Share

Recommended Posts

Translation from Spanish:

Quote

 

Subject: We have malwarebytes and our server got infected anyway

Hello,

Why did this happen to us?

Is there a way to fix it?

I can't start the application. What should I do?

 

 

Link to post
Share on other sites

1 hour ago, Osel said:

Son 2 servidores: uno con Windows 2008R2 y otro con Windows 2016.

Se que están infectados porque están todos los archivos encriptados.

Translation: Its 2 servers: one with Windows 2008R2 and another with Windows 2016. If there are infected because all the archived files are encrypted.

@AdvancedSetup Please move to Windows Forum

Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Root Admin

Glad we could help.

If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this topic with your request.

This applies only to the originator of this thread. Other members who need assistance please start your own topic in a new thread.

Please review the following to help you better protect your computer and privacy Tips to help protect from infection

Thank you

 

 

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.