Jump to content

Bladabindi // Emby : False Positive?


bd108
 Share

Recommended Posts

1. Scan comes in today with 4 positives which I quarantine.

2. To be extra safe I restored system to 9 days ago to "flush" anything unwanted.

3. Malwarebytes scan run again though on an essentially a 9 day old restore which also came up with same 4 positives, which I quarantined. (why didn't it catch this 9 days ago if it's legit?)

4. Restart went ok but user login froze system with all sorts of weird colorful squares on screen, shortly following a prompt that Emby server was being blocked and needed to be allowed internet access (not a normal prompt for my system)

5. System restored again to same 9 day old image, ran Webroot Premium which came up with nothing. Ran Malwarebytes, got warning of 4 positives again (log attached) but ignored quarantine because it was obviously freezing my system.

 

Does this qualify as a false positive? I can't run my computer if I quarantine the items. It seems Emby related, is my best guess? Any help or thoughts appreciated.

verify.txt

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.