Jump to content

Installation Token not found - Unable to activate


Recommended Posts

  • Root Admin

Hello @Whatever124

Sorry to hear you're having issues activating the program. Please follow the directions below and we'll be happy to assist you.

To begin, please do the following so that we may take a closer look at your installation for troubleshooting:

NOTE: The tools and the information obtained are safe and not harmful to your privacy or your computer, please allow the programs to run if blocked by your system.

  • Download the Malwarebytes Support Tool
  • In your Downloads folder, open the mb-support-x.x.x.xxx.exe file
  • In the User Account Control pop-up window, click Yes to continue the installation
  • Run the MBST Support Tool
  • In the left navigation pane of the Malwarebytes Support Tool, click Advanced
  • In the Advanced Options, click Gather Logs. A status diagram displays the tool is Getting logs from your machine
  • A zip file named mbst-grab-results.zip will be saved to your desktop, please upload that file on your next reply

Thank you

 

Link to post
Share on other sites

On 5/5/2021 at 7:30 PM, AdvancedSetup said:

Hello @Whatever124

Sorry to hear you're having issues activating the program. Please follow the directions below and we'll be happy to assist you.

To begin, please do the following so that we may take a closer look at your installation for troubleshooting:

NOTE: The tools and the information obtained are safe and not harmful to your privacy or your computer, please allow the programs to run if blocked by your system.

  • Download the Malwarebytes Support Tool
  • In your Downloads folder, open the mb-support-x.x.x.xxx.exe file
  • In the User Account Control pop-up window, click Yes to continue the installation
  • Run the MBST Support Tool
  • In the left navigation pane of the Malwarebytes Support Tool, click Advanced
  • In the Advanced Options, click Gather Logs. A status diagram displays the tool is Getting logs from your machine
  • A zip file named mbst-grab-results.zip will be saved to your desktop, please upload that file on your next reply

Thank you

 

It all suddenly worked after trying to reinstall for the logs. I tried quite few times all day but no luck, somehow it got fixed despite of it being the same installation file (latest version)! 

Thank you for your help :)

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.