Jump to content

Please unblock our website


Go to solution Solved by gonzo,

Recommended Posts

Thanks for the quick response! I've dropped in an image I received from someone. I mean, if it's not blocked anymore that's great too. :) I've heard about it from one other person as well but it was a random user so not as easy to get screenshots etc.

Let me know if you have further questions!

 

screenshot__8_.thumb.png.74489aba39ba7cfb1eac4205934eeb3e.png

Link to post
6 minutes ago, JeffStoriii said:

Let me know if you have further questions!

I do not see the block you referenced on any of my 4 browsers. I will move your post to the correct section so it can be further reviewed for you.

Might want to ask users to clear their cache and check for updates.

 

2021-04-24_17h18_18.png

  • Like 1
Link to post
49 minutes ago, Porthos said:

I do not see the block you referenced on any of my 4 browsers. I will move your post to the correct section so it can be further reviewed for you.

Might want to ask users to clear their cache and check for updates.

 

2021-04-24_17h18_18.png

Thanks for the prompt attention! Appreciate the help. We'll inform users if this comes up again.

Have a great weekend!

Link to post
  • Staff

I have suspicions about the nature of the block, but have not spotted it yet.  Please tell me which of the items that appears on your menu has audio content.

Link to post
6 minutes ago, gonzo said:

I have suspicions about the nature of the block, but have not spotted it yet.  Please tell me which of the items that appears on your menu has audio content.

Hey there!

Almost EVERYTHING has audio content. We're trying to make a web-based, interactive story creator. So that involves uploading mp3s, mp4s, etc. which are then played in the browser. There's nothing malicious about it (easy for me to say I guess!) but I can see why that might be flagged as suspicious. If you try this, does it get flagged? https://play.storiii.co/C4DWsDUI6

Link to post
  • Staff
  • Solution

That link played without issue.  Every other one did as well. This error is usually caused by audio that launches via autoplay rather than by user request.  That's what I was looking for.  I whitelisted the site.  Please allow 15-30 minutes for changes to take effect.  Sorry for the inconvenience.

Link to post
1 hour ago, gonzo said:

That link played without issue.  Every other one did as well. This error is usually caused by audio that launches via autoplay rather than by user request.  That's what I was looking for.  I whitelisted the site.  Please allow 15-30 minutes for changes to take effect.  Sorry for the inconvenience.

Thanks for taking the time to check it out! I understand. Yeah, we are trying to do autoplay but realizing it's causing issues in some ways. Thanks for whitelisting us still! Appreciate the help.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.