Jump to content

Installing endpoint agent on windows 2008 r2


Recommended Posts

I am trying to install the agent of endpoint protection on a windows 2008 r2 x64 all patched and I get the error message ''Installing on Windows 7 requires KB3140245''

I tried to install this KB but all the version I tried says that it does not apply to my server

Link to post
Share on other sites

16 minutes ago, yvesf70 said:

I am trying to install the agent of endpoint protection on a windows 2008 r2 x64 all patched and I get the error message ''Installing on Windows 7 requires KB3140245''

I tried to install this KB but all the version I tried says that it does not apply to my server

If I understand correctly you are trying to install the endpoint agent like you would on any other stand alone workstation?

Link to post
Share on other sites

The only version for any server OS is the following. https://www.malwarebytes.com/business/ep-server-security/

The version that Nebula installs is for the workstations.

If you purchased a license to the Software from Malwarebytes or from a Malwarebytes authorized reseller, then conditioned upon your compliance with the terms and conditions of this Agreement, Malwarebytes grants you a non-exclusive and non-transferable license to Execute the number of copies of the Software for which you have paid solely in executable form on the corresponding number of Devices owned or used by you. Furthermore, you may not Execute the Software on any Device(s) running a server operating system unless it is a Malwarebytes server product as reflected in its official product name and official release notes. You agree that your purchases are not contingent on the delivery of any future functionality or features (including future availability of any Software beyond the current license term or any new releases), or dependent on any oral or written public comments made by Malwarebytes regarding future functionality or features.

https://www.malwarebytes.com/eula/

Link to post
Share on other sites

16 hours ago, Porthos said:

The only version for any server OS is the following. https://www.malwarebytes.com/business/ep-server-security/

The version that Nebula installs is for the workstations.

If you purchased a license to the Software from Malwarebytes or from a Malwarebytes authorized reseller, then conditioned upon your compliance with the terms and conditions of this Agreement, Malwarebytes grants you a non-exclusive and non-transferable license to Execute the number of copies of the Software for which you have paid solely in executable form on the corresponding number of Devices owned or used by you. Furthermore, you may not Execute the Software on any Device(s) running a server operating system unless it is a Malwarebytes server product as reflected in its official product name and official release notes. You agree that your purchases are not contingent on the delivery of any future functionality or features (including future availability of any Software beyond the current license term or any new releases), or dependent on any oral or written public comments made by Malwarebytes regarding future functionality or features.

https://www.malwarebytes.com/eula/

I am trying to install the server version of nebula but it detect my server as windows 7 

Link to post
Share on other sites

17 hours ago, yvesf70 said:

windows 2008 r2 x64 all patched and I get the error message ''Installing on Windows 7 requires KB3140245''

it sounds like the issue is that Transport Layer Security (TLS) 1.2 is not enabled on the device or the required KB is missing. If you have verified that KB3140245 or one that supersedes it is installed, then you will want to verify TLS 1.2 is actually enabled. More information on that can be found here: https://support.microsoft.com/en-us/topic/update-to-enable-tls-1-1-and-tls-1-2-as-default-secure-protocols-in-winhttp-in-windows-c4bd73d2-31d7-761e-0178-11268bb10392

One last thing to check, also make sure .NET 4.5.2 or higher is installed too. That is also needed in addition to TLS 1.2 support

Edited by Porthos
Link to post
Share on other sites

  • Root Admin
Posted (edited)

Please review the following support article and let us know if this corrects your issue or not. Clean up the current client, reboot and try an updated installer.

https://support.malwarebytes.com/hc/en-us/articles/360038524734-Malwarebytes-Support-Tool-for-business-environments

Thank you

Edited by AdvancedSetup
corrected font issue
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.