Jump to content

Recommended Posts

Hi, is more information required on this issue? I'm having it too. MB updated itself today (about an hour ago) and minutes later it put my pc in a crash loop (NETIO.SYS BSOD). Analyzed the windows crashdumps with WinDbg and it points to MBAMService.exe. 

Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, JVijsma said:

I'm having it too.

Can you please collect and upload as an attachment the diagnostic data using our MBST?

  • Download and run the Malwarebytes Support Tool
  • Accept the EULA and click Advanced tab on the left (not Start Repair)
  • Click the Gather Logs button, and once it completes, attach the zip file it creates on your desktop to your next reply
Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Porthos said:

Can you please collect and upload as an attachment the diagnostic data using our MBST?

  • Download and run the Malwarebytes Support Tool
  • Accept the EULA and click Advanced tab on the left (not Start Repair)
  • Click the Gather Logs button, and once it completes, attach the zip file it creates on your desktop to your next reply

Here you go! Please note that these logs are collected after I read and applied the suggestion to use the beta update (1.0.1249 to 1.0.1251) so the crashes occurred on 1.0.1249. Also uploaded 2 minidumps from the BSOD crashes. The "C:\Windows\Memory.dmp" file does not exist.

mbst-grab-results.zip minidump.zip

Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, JVijsma said:

Here you go! Please note that these logs are collected after I read and applied the suggestion to use the beta update (1.0.1249 to 1.0.1251) so the crashes occurred on 1.0.1249. Also uploaded 2 minidumps from the BSOD crashes. The "C:\Windows\Memory.dmp" file does not exist.

mbst-grab-results.zip 11.46 MB · 0 downloads minidump.zip 261.21 kB · 0 downloads

So the crashes still happen in 1251?

What happens when you turn off web protection?

Please also refer to this support article which lists several known applications which conflict with the Web Protection in Malwarebytes currently, which includes Private Internet Access.

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
4 hours ago, JVijsma said:

It looks like this problem was resolved (at least for me) after removing PIA. Thanks for the support.

Glad it is working for you now.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.