Jump to content

Malwarebytes Privacy will not run after update


Go to solution Solved by gatortail,

Recommended Posts

The other day I updated the latest build of Privacy, after the update was finished it stopped working. It starts up and will run after the computer have been restarted and the icon are shown in the system tray. But when I try to open up the program it shuts down will not run. On my other computers this update went fine and there was no problem at all. I ended up reinstalling the computer to see if that would help but still I have the same problem.

mbst-grab-results.zip

Link to post

Hello

I have installed the new version 2.8.1.551, the problem I had with the earlier version is gone. But a new problem have occurred, I have a license for 5 devices at present I only uses the program on 4 devices. But when I try to connect to a server it shows a dialog box, shown in the image attached here. From what I understand it show this when the number of devices is higher than one have a license for. Could you have a look at this too? Tell me if you need new logs for this problem.

Errormesage.jpg

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.