Jump to content

MWB Privacy Crashing BSOD


Geo-Deb

Recommended Posts

Since the latest update of Version 2.1.0.448 Malwarebytes Privacy when you start up and turn ON auto Crashes to BSOD with Fatal Exception Failed to run - mbtun.exe

Have attached Windows Minidump logs and mbst-Grab files below also haven't heard back from Support ticket #3275120

Is very annoying to have to have BSOD every time I want to use Privacy, waiting patiently to hear back from you guys

Regards George

mbst-grab-results.zip 112020-10671-01.dmp.zip

Link to post
  • Root Admin

Hello @Geo-Deb

Looking at the logs it looks like it's failing to find one of the required files. Can you please do the following clean removal of all Malwarebytes programs and then reinstall.

Please temporarily disable other security software while running this process and have patience as it can take a little bit of time to complete the removal and reinstall.

Uninstall and reinstall Malwarebytes using the Malwarebytes Support Tool

Thank you

 

Link to post

I submitted it Yesterday after doing a clean install of both MWB & Privacy to see if that would solve the BSOD problem but it didnt, still the same when you run Privacy, boom instant BSOD, also I running Windows 10 Pro version 20H2

Link to post
2 minutes ago, AdvancedSetup said:

Hello @Geo-Deb

Looking at the logs it looks like it's failing to find one of the required files. Can you please do the following clean removal of all Malwarebytes programs and then reinstall.

Please temporarily disable other security software while running this process and have patience as it can take a little bit of time to complete the removal and reinstall.

Uninstall and reinstall Malwarebytes using the Malwarebytes Support Tool

Thank you

 

I will give the Clean install another go, will also due a Windows  %Temp folder clean out first too, that can be an issues sometimes with old temp files left behind ect 

Than you George

Link to post
  • Root Admin

Okay, I've submitted your logs for review. One of the logs does show missing file but perhaps one of the other logs may explain why or what else may be causing the issue.

It is Friday though and past normal work ours here on the West Coast so I would not expect a reply until at least some time on Monday, but if I do hear back any sooner I'll let you know.

Thank you

 

 

Link to post
1 hour ago, AdvancedSetup said:

From an elevated Admin command prompt you can run the following as well before you reinstall.


SFC /SCANNOW 

Then run this one


DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth 

 

Ran both the Elevated Admin cmd promts, did another clean removal/install of MWB / Privacy using support tool, run Privacy and got BSOD again, Fatal Exception Failed - mbtun.sys , then when system rebooted got System error as seen in screenshot below, also have added new grab-results below too,

Than You George

PrivacyMWB-Screenshot 2020-11-21 144923.jpg

mbst-grab-results.zip

Link to post
On 11/22/2020 at 8:56 AM, AdvancedSetup said:

Thank you again @Geo-Deb

I have submitted your dump file for analysis

Will hopefully be able to get back to you some time on Monday with further information

 

Thank you, will be waiting to hear back.

Regards George

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.