Jump to content

Multiple PCs on LAN Infected


Go to solution Solved by AdvancedSetup,

Recommended Posts

Suddenly can not access Internet on multiple computers. Malwarebytes and Symantec Endpoint Protection will not update. Attempted to run from Safe Mode w/Networking and also new Malwarebytes install from flash drive in Safe Mode. Nothing is working. Thanks for help. 

Link to post
Share on other sites
  • Root Admin
  • Solution

Hello @GeorgeSB

If it is affecting multiple different computers in the home it sounds like it might be router or ISP related.

Can you try shutting down your computer. Then powering off and unplugging your router. Wait a couple minutes. Then turn the router back on first. Wait a couple more minutes and turn the computer back on.

Let us know if that helps or not

Thanks

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • Root Admin

Glad we could help.

If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this topic with your request.

This applies only to the originator of this thread. Other members who need assistance please start your own topic in a new thread.

Please review the following for Tips to help protect from infection

Thank you

 

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.