Jump to content

Forum Replies is a Negative Number


Recommended Posts

  • Administrators

@1PWwe have reported this to IPS and hope to get a solution soon.

If anyone encounters this and can recreate it please PM me or if that fails email me at alsmith@malwarebytes.com. 

Link to post
Share on other sites
  • Administrators

@1PW and @exile360\

This issue was resolved a little bit ago, but I forgot to update this specific thread.

The reported problem was caused by an unexpected plugin compatibility issue due to IPS moving our platform to their new infrastructure which they performed shortly after updating our forums to IPS v4.5.3.

Essentially the users would encounter a 500 error attempting to post content that was analyzed for potential spam. The post link would get created but with no content resulting in a corrupted post that both exists and doesn't exist.

If you see any additional -1 posts, let me know since we have to manually delete them.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.