Jump to content

Changes and Known Issues after IPS 4.5.3 Update


Recommended Posts

  • Administrators

After upgrading to IPS Community Suite 4.5.3, we identified some changes, enhancements, and issues community members should be aware of.

Changes and Enhancements

  • Post Options Menu was added to Edit, Share, etc. a post. It appears as "..." in the upper right corner of a post
  • Edit has moved to the Post Options Menu (...)
  • Share had moved to the Post Options Menu (...)
  • Author badge will display near the Post Options Menu in follow-up posts from the original topic author/starter. This built-in feature replaces the Topic Starter Plugin
  • New themes based on IPS Default for Light Mode (Default), Dark Mode, and Night Mode is currently in beta testing
  • Post ID will appear near the Post Options Menu on Beta themes - this replaces the Post Count Plugin
  • Mark as Resolved option appears on the bottom of a post and can be used only by the original poster, Moderator, or Admin in the following areas: Windows Support, Mac Support, Android Support, Privacy Support, BG Support, False Positive (all subforums too), and Techbench (all subforums too)
  • Sign-On Anonymously moved to profile settings (Account Settings > Security and Privacy > Privacy), but not available for SSO-Only accounts

 

Known Issues

We are aware of multiple technical issues occurring on our forums after IPS upgraded us to IPS Community Suite 4.5.3. We are working with IPS to resolve these issues.

Known Issues

  • Theme colors, logos, and fonts may be incorrect, inconsistent, or missing
  • Post Number does not display on posts for some themes
  • Auto-Reply to Topics from Malwarebytes bot does not occur

Resolved Issues

  • Attempting to post, reply, or private message may result in Error 500 depending on the contents of the post/reply/message
  • Some posts contain no content and produce the following error: "There are no posts to show Error code: 2F173/L"
  • Posts appear as a negative number in sidebar widgets
  • Unable to post or reply due to the Editor not loading
  • Attempting to log in to the Forums results in the error: "Something went wrong. Please try again. Error code: 2S119/1"
  • Accessing areas of the Forums may be slow or unresponsive after logging in
  • Error 500 and Error 504 may display while browsing the Forums after logging in
  • Attachments are not accessible after uploading - recaching of files still in progress, but the underlying issue has been fixed.
  • Uploading Attachments may timeout or fail
  • Users may be unable to log in
  • Malwarebytes Staff unable to log in
  • "Back To Top" button missing
  • Edit button is missing - This moved to the "..." Post Options Menu
  • Favicon is missing
  • Forums not adjusting width properly leaving too much white space
Edited by AlexSmith
Updated Changs, Known Issues, and Resolved Issues
Link to post
Share on other sites
  • AlexSmith changed the title to Changes and Known Issues after IPS 4.5.3 Update
  • AlexSmith pinned this topic
  • AlexSmith locked this topic
  • Administrators

UPDATE - ISSUES RESOLVED

The following recent issues have been resolved:

  • Some posts contain no content and produce the following error: "There are no posts to show Error code: 2F173/L"
  • Posts appear as a negative number in sidebar widgets
  • Attempting to post, reply, or private message may result in Error 500 depending on the contents of the post/reply/message

If you encounter a post with the "There are no posts to show Error code: 2F173/L" error still, please send me a private message with a link to the post.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.