Jump to content

Infected with Antivirus pro 2010


Haastd

Recommended Posts

I've recently been infected with Antivirus pro 2010 and when I try to run any malware removal program i.e. Malwarebytes, it dissappears and then I can't access the programs anymore. This program redirects the sites I want to access to other web sites. I've tried spybot S&D, Hijack This, Malwarebytes, microsoft malware removal tool and none of these make it more that 5 seconds before disappearing

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Root Admin

Okay, well since it looks like you have moved on I'll go ahead and close this post now.

Topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

The fixes and advice in this thread are for this machine only. Do not apply the instructions from this thread to your own machine. Please start a new thread describing your issue and someone will be along to assist you.

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.