Jump to content

Recommended Posts

I have Norton 360 installed on my new computer, when i was going to use my vpn for the first tine, Malwarebytes blocked the connection.

Sometime later i tried to use my vpn again, and this time i could connect to the internet via vpn.

Can this be a false positive?

i have attached the detection log from malwarebytes.

symantec.txt

symantec.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

The block is related to the IP from your logs. IP is blocked for Linux ELF malware. 

https://www.virustotal.com/gui/ip-address/178.62.204.84/relations
https://www.virustotal.com/gui/file/575a017cbd11d8cd33e40ed3bb3d065fbeef234b1a8a84e70a8ab49300fde358/detection

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, have you checked the ram usage against Norton 360? Beside the issue you are already facing, I use to have this issue of all my RAM being consumed by Norton and later I ended up uninstalling it and now I have the default Windows Defender. I am pretty happy with it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.