Jump to content

Firefox Add-on does not display properly


Recommended Posts

The Mailwarebytes Browser Guard Firefox Add-on does not display correct.

It displays correct in Google Chrome on the same PC but not in Firefox.

How to fix this ?

Please see attached screenshots:

Chrome.png

Firefox.png

Link to post

 

1 hour ago, gatortail said:

@Tommy What device specs and screen resolution are you using?  Also, are you using Browser Guard v2.2.6?

Windows 10 Pro x64

Screen Resolution: 1920x1080

Firefox version: 77.0.1 x64 - Malwarebytes Browser Guard Add-on version: 2.2.3

Please let me know if you need more details.

Thank you.

Link to post

That doesn't help.

The problem is present for a couple of days already.

I uninstalled the add-on and reinstalled it but still the same problem.

Link to post

Thanks for all your replies.

I figured out what the problem is.

It looks like a bug in Firefox because I had the add.on sitting in the overflow toolbar menu and since I moved it back everything is good.

Same goes for a few other add-ons like "uBlock Origin" for example.

So it's definitely a Firefox problem.

Thanks again.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.