Jump to content

MB4 Version 4.1.2.73 CU 1.0.967


Recommended Posts

I had big problems on some of my computers with version 4.1.0.56 updating and installing.

This version seems to have fixed the issue, they al did update flawlessly to the new Beta version. Thanks Malwarebytes! Way to go!

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, SPDIF said:

None of my computers had to restart, thanks again to the staff and there ongoing continue hard work! Appreciated!

And how about the "Use Expert system algorithms...." switch we're talking about? The update self is no issue.

Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, Max-H said:

And how about the "Use Expert system algorithms...." switch we're talking about? The update self is no issue.

There is an Topic open already about this... No need for another one i guess. This topic title is just saying the new Beta, so this problem i had is fixed.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.