Jump to content

Recommended Posts

 
Hello everybody,

I have a problem with the automatic update in the malwarebyte managament console. The signatures are not updated.
If I trigger the process manually then the update works
I have version 1.9.x.

Thank you and greetings

Francesco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @Francesco_Chiappetta

Thank you for contacting Malwarebytes.

How many machines are affected? Can you provide a screenshot of the updater tab for the policy that the machine(s) are on? 

Thank you, 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Francesco_Chiappetta

Thank you for further clarifying that. I've opened a ticket for you and sent you an e-mail as we may need to get server logs. Please follow the instructions on the e-mail to gather logs and upload them to the link provided. Then reply back to the e-mail (or here is fine) to let me know that logs have been uploaded.

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.