Jump to content

4.1.1.961 Beta: Use expert system algorithms


milsabords
 Share

Recommended Posts

  • Staff
25 minutes ago, milsabords said:

I have this parameter in my settings dialog, it's greyed out, I cannot activate it.

I noticed the same on my system.  Please try closing and reopening the main Malwarebytes UI and see if it now shows as enabled and let us know.  It appears the UI isn't updating as it should when the setting is changed so it appears that the setting is not changing states when clicked.

This issue will be reported to the Product team.

In case the issue might be a system-specific bug, please do the following for the sake of the Developers:

  1. Download and run the Malwarebytes Support Tool
  2. Accept the EULA and click Advanced tab on the left (not Start Repair)
  3. Click the Gather Logs button, and once it completes, attach the zip file it creates on your desktop to your next reply

Thanks

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.