Jump to content

My site partial block with scam filter on


Recommended Posts

Recently installed Malwarebytes Browser Guard and notice the chatroom that is embedded at the bottom of my website fails to load, the only way to fix this is to un-tick "Scams".

This is just our Radio Station chatroom, and not a scam! :)

Hope you can help, the website is https://www.globalfunkradio.com the site loads perfectly apart from the chatroom at the bottom, where you will notice a blank space. Unticking "Scams" fixes this

Mike

Annotation 2020-05-14 234650.png

Link to post

I have whitelisted the site you mentioned after checking it out.  (I wish it told me the song I was listening to.  I liked it!)  You may need to report back in if the block does not work as intended.  It appears that the chat is running in a frame, and it may be based on a different URL than the site as a whole.  If it is still blocked, more work will be needed.  For this time, please allow 15-30 minutes for changes to get out into the field.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.